Uitvaartzorg

Begrafenis in Aula Uitvaartzorg Leo Ieper

Begrafenissen

Wij maken er een erezaak van om je dierbare een persoonlijk en waardig afscheid te geven. Daarbij houden we rekening met de wensen van de. overledene en de nabestaanden.

Meer info
Minimalistische urne crematie

Crematies

Meer en meer mensen kiezen voor een crematie.  Wij regelen alle praktische afspraken met het crematorium. Crematie is zowel mogelijk voor als na de afscheidsplechtigheid, afhankelijk van de wens van de familie hoe afscheid wordt genomen.

Meer info
Sfeerbeeld Kaarsen

Rouwmaaltijden

Een rouwmaaltijd kan meer zijn dan een klassieke koffietafel. De kern vormt hoe dan ook het samenzijn. Samen herinneringen ophalen, napraten en de familie en nabestaanden een verwarmend hart onder de riem steken. Wij luisteren naar jouw wensen en brengen daarna de praktische zaken in orde. 

Meer info
Rouwwagens Uitvaartzorg Leo Ieper

Vervoer

Je kan erop vertrouwen dat het rouwvervoer discreet gebeurt. We voeren het rouwtransport zelf uit waar mogelijk en in andere gevallen, bijvoorbeeld bij het repatriëren vanuit het buitenland, regelen wij de volledige repatriëring voor jou. 

Meer info
Familieruimte Uitvaartzorg Leo

Voorafregeling

Heel wat mensen nemen nu al hun voorzorgen om hun familie te ondersteunen in een moeilijke periode. Het biedt hen gemoedsrust, voor wanneer ze er zelf niet meer zullen zijn. Het verdriet kan je hen niet besparen, de kosten gelukkig wél.  

Meer info
Wat doen bij overlijden?

Wat bij overlijden

Bij een overlijden is het belangrijk iedereen op de hoogte te brengen: de dokter, de naasten en de uitvaartbegeleider. Wij werken met één centraal nummer, 057 20 55 33, waar je terecht kan met al je vragen. Het team van Uitvaartzorg Leo staat voor je dag en nacht klaar.

Meer info
uitvaartwensen

Nabestaandenzorg

Na de afscheidsplechtigheid hebben de nabestaanden tijd nodig om te kunnen rouwen. Helaas krijgen ze net op dat ogenblik een hoop administratieve rompslomp te verwerken. Daarom helpen wij je ook ná de uitvaart. Wij staan je graag bij om de nodige instanties te helpen verwittigen.

Meer info
nabestaandenzorg

Rouwartikelen

Bekijk ons ruim aanbod aan kisten, urnen, rouwdrukwerk, zerken, verse en zijde bloemstukken, rouwjuwelen …

Meer info