Terug

Begrafenissen

Samen met ons team staan wij 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 klaar om je te helpen bij het leggen van de puzzel van het afscheid. Wij maken er een erezaak van om jouw dierbare een persoonlijk en waardig afscheid te geven. Daarbij houden we rekening met de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Je komt bij ons op gesprek, waar we de tijd nemen om te luisteren. Jij reikt jouw puzzelstukjes aan en wij vullen de puzzel aan tot hij volledig afgewerkt is. Vragen staat hierbij vrij. Elk afscheid is persoonlijk en uniek en we streven ernaar iedereen een mooi afscheid te geven, dat een warme troost kan bieden.

 

Familieruimte Uitvaartzorg Leo

Breng naar dit gesprek gerust materiaal mee zoals foto’s, geluids- en videobestanden, muziek, eigen teksten, of nog andere zaken. Wij zullen ze dan verwerken in de afscheidsplechtigheid. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jouw dienst te vereeuwigen in een video-opname. De discreet geplaatste videocamera kunnen we daarnaast ook gebruiken om via live-streaming de begrafenis overal ter wereld te kunnen laten bijwonen.

Heb je nog vragen? Kom gerust bij ons langs, dan leggen wij je vrijblijvend de verschillende mogelijkheden uit.