Aula

Sinds januari 2021 heeft Uitvaartzorg Leo een nieuwe aula, waar de afscheidsdiensten kunnen plaatvinden. Bij het opmaken van de plannen stond de bezoeker centraal. De nieuwe aula straalt rust en sereniteit uit. Zo kozen we om de in- en uitgang te verplaatsen en op die manier de drukke baan te vermijden. Je kan nu buitenkomen in de natuur, waar er ruimte is voor het rustig napraten en het bekomen.

We hechten enorm veel belang aan het helpen creƫren van een mooi, persoonlijk afscheid. Onze aula werd daarop ingericht. We integreerden alle moderne faciliteiten in een warme, serene omgeving. Een uitstekende beamer voor presentaties van foto's en filmpjes, een kwaliteitsvolle geluidsinstallatie en comfortabele zitbanken geven dat extraatje aan elke afscheidsceremonie. Aarzel niet om eens binnen te springen, je bent meer dan welkom om onze moderne aula zelf te bewonderen.

Begrafenis in Aula Uitvaartzorg Leo Ieper

De aula beschikt over 85 tot 200 zitplaatsen. Afhankelijk van je afscheidsdienst kunnen we de aula opsplitsen, zodat de zaal telkens warm en intiem aanvoelt. Huidige technologieƫn kregen ook hun plaats. Een discreet geplaatste videocamera zorgt er bijvoorbeeld voor dat we afscheidsplechtigheden kunnen live-streamen, zodat nabestaanden in het buitenland ook aanwezig kunnen zijn.