Terug

Rouwartikelen

Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk. Bij Uitvaartzorg Leo krijg je een ruim aanbod aan kisten, urnen, rouwdrukwerk, zerken, bloemstukken … zodat je het afscheid volgens de wensen van de overledene of je persoonlijke, wensen kan laten inrichten. Heb je een specifieke wens? Wij kijken of we het kunnen realiseren.

Afscheid nemen hoeft zeker niet loslaten te betekenen.  De overledene dragen we in ons hart en in onze herinneringen mee. Je kan ook kiezen om hem/haar op een letterlijkere manier dicht bij je te houden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je dierbare op een tastbare manier te vereeuwigen in een urne of rouwjuweel. 

We bieden een ruim gamma aan. Zo is er de mogelijkheid om je dierbare in een sierurne een plaatsje in huis te geven, je krijgt daarbij ook de keuze om met kleinere urnen te werken. Verder toont een huidige tendens het dragen van een deeltje van de assen of de vingerafdruk verwerkt in een mooi rouwjuweel.  Je kan hierover informatie krijgen in de winkel. 

uitvaartwensen

Bloemstukken

Door ons ruime assortiment heb je de keuze tussen verschillende soorten bloemstukken en kransen. Je kan een kijkje nemen in de winkel of online een stuk of krans bestellen. Wil je toch nog iets anders plaatsen?  Wij helpen je graag, we bekijken samen de mogelijkheden.

Ontdek ons assortiment

Urnen

Bij ons vind je een ruim aanbod aan urnen, waarbij je ook kan kiezen voor sierurnen en kleinere urnen om in huis te plaatsen. Heb je een specifieke wens? Wij doen er alles aan om dit te realiseren.


Kisten

Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk. Bij ons kan je terecht voor een ruim aanbod kisten, zodat je het afscheid volgens de wensen van de overledene of je persoonlijke wensen kan laten inrichten.