Uitvaartzorg Leo | Dikkebusseweg 37, 8900 Ieper

Wij dragen respect hoog in het vaandel. Door de jaren heen leerden wij dat de families het ten zeerste op prijs stellen dat alles geregeld is, nog voor zij de zaak verlaten hebben. Daarom leggen we alles meteen vast: de rouwmaaltijd, stadhuis, crematie, kerkdienst, muziek, omslagen met postzegels, en meer. Dit bespaart de rouwende families heel wat tijd en kopzorgen. Nabestaanden zijn telkens opgelucht wanneer ze begrijpen dat ze niet meer zelf naar het stadhuis of postkantoor hoeven te gaan.

Over Uitvaartzorg Leo

Wij staan altijd klaar met een luisterend oor. Het verhaal van de nabestaanden is voor ons belangrijk, want professionaliteit is niet gelijk aan zakelijkheid.

Op de kist wordt telkens een mooie, grote foto van de overledene geplaatst. Na de eredienst krijgt de familie die foto mee als aandenken. De rest van de rouwprentjes en visitekaartjes worden na de dienst in een speciaal ontworpen doos gestopt. Ook de attesten van overlijden worden in een mooi lederen mapje aangeboden aan de familie. Wij hebben respect voor traditie, maar volgen tegelijk de nieuwste trends, zoals urnenvelden, sierurnen, mini-urnen en ashangertjes.

Wij staan zeven dagen op zeven voor u klaar, want wij beseffen zeer goed hoe ingrijpend een overlijden kan zijn.

Wij organiseren niet alleen begrafenissen en crematies, maar bieden ook voorzorg aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitvaartverzekering of wilsbeschikking.

Na de uitvaart staan wij klaar met nazorg. Onze nazorgconsulenten begeleiden u na de begrafenis of crematie met de administratie. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken tijdens een periode van rouw.

Wij begeleiden u van A tot Z.

Uitvaartzorg Leo

Wij staan klaar voor u, met respect, medeleven en professionele hulp. 7 dagen op 7, 24 uur op 24.

Kurt Ameel

Kurt Ameel

Ann D'Hellem

Ann D'Hellem

Openingsuren

Winkel

Maandag - Vrijdag : 09u00 - 12u00 & 15u00 - 18u00

Zaterdag : 14u00 - 16u00

Zon- en Feestdagen : Gesloten

 

Funerarium

Maandag - Vrijdag : 15u00 - 18u00

Zaterdag : 14u00 - 16u00

Zon- en Feestdagen : Gesloten

Steeds telefonisch bereikbaar 24/24 en 7/7.